Кіно просто неба показуватимуть щоп’ятниці у Хмельницькому

Культура

Благодійні кінопокази під відкритим небом відбуватимуться щоп`ятниці в парку імені Чекмана у Хмельницькому на березі річки Південний Буг. Організовують захід волонтери благодійного фонду “Шанс на життя”. Хмельничанам та гостям міста пропонують подивитись фільми і підтримати Збройні Сили України.

За інформацією волонтерів, глядачі зможуть зручно розміститися перед проектором в кріслах-мішках і загорнутися в теплі пледи. Вартість перегляду не визначається: кожен може внести посильну суму на підтримку українських захисників і задля нашої перемоги. Всі зібрані кошти благодійники “Шансу на життя”, які активно допомагають переселенцям та військовим на передовій, передадуть на потреби ЗСУ.

Як повідомляють організатори, минулого тижня транслювали стрічку італійського режисера, події якої відбуваються в Україні. А цієї п’ятниці, 3 червня, о 20.00окація – кафе “White Rabbit”) відбудеться показ української кінокомедії 2018 року “Герой мого часу”. 

За сюжетом фільму, молодий Жорік мріє підкорити столицю. Його ваблять дорогі крамниці, модні галереї та “європейські цінності”, але поки що Жорік живе у світі пивних кіосків, дешевих атракціонів та засмічених під’їздів. Герою здається, що дуже скоро він подолає невидиму межу між двома вимірами великого міста контрастів. Але як знайти “соціальний ліфт”, якщо навіть ліфт у будинку ніяк не вдається полагодити?

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм