«Мобільне» взуття намагалися передати ув’язненій Хмельницького СІЗО

Суспільство

Пильність працівників державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» вкотре стала на заваді спритності громадян, які намагаються передати заборонені предмети. Цього разу, порушник вирішив скористатися сезонною потребою арештантки змінити її взуття на літнє.

Напередодні, 15 червня, під час догляду поштової посилки, яка надійшла на адресу ув’язненої, співробітники установи виявили і вилучили мобільний телефон. Він був прихований в підошві босоніжка.

«За цим фактом триває оформлення для подальшого направлення до суду матеріалів за ознаками вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 188 КУпАП, тобто незаконна передача заборонених предметів особам, яких тримають у слідчих ізоляторах, установах виконання покарань», – зазначили в СІЗО.

Додали, що порушнику може загрожувати попередження або штраф від 255 до 425 гривень із конфіскацією заборонених предметів.

Нагадаємо, колишній заступник чергового помічника начальника Хмельницького СІЗО, в якого виявили «арсенал» заборонених предметів, відбувся попередженням.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм