На 3,5 мільйона гривень тютюнового фальсифікату вилучено з обігу на Хмельниччині (ФОТО)

Кримінал

Правоохоронці Хмельниччини припинили незаконну діяльність осіб, які займались збутом на території області контрафактної тютюнової продукції.

 За інформацією обласної прокуратури, двоє місцевих жителів, з метою незаконного збагачення, придбавали та в подальшому через розгалужену мережу торгових точок в Хмельницькому збували контрафактні цигарки.

 Фальсифікат під виглядом відомих світових брендів та інших виробників реалізовували з підробленими марками акцизного податку та без них.

 «Завдяки вдало спланованій та проведеній спецоперації, під час проведення 9 санкціонованих обшуків за місцями зберігання та збуту фігурантами контрафактної тютюнової продукції виявлено та з незаконного обігу вилучено понад 79 тисяч пачок фальсифікованих тютюнових виробів», – повідомив начальник відділу обласної прокуратури Олег Львовський.

 Додав, що орієнтовна вартість вилученої продукції становить понад 3,5 мільйона гривень.

 Наразі Головним управлінням Державної фіскальної служби в області розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204, ч. 1 ст. 199 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання з метою збуту та збут підакцизних товарів, а також виготовлення, зберігання, придбання з метою використання при продажу товарів марок акцизного податку).

 

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм