На Хмельниччині благодійники опікуватимуться дітьми, що осиротіли під час війни в Україні

Війна в Україні

Сьогодні, 1 грудня, голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк підписала Меморандум про співпрацю з Благодійним фондом “Діти Героїв”. Головна його мета – консолідація зусиль, спрямованих на співпрацю з метою допомоги дітям та їх сім’ям, зокрема дітям, що залишились без одного чи двох батьків під час військової агресії російської федерації проти України.

Основними напрямками співробітництва є:

  • залучення міжнародних партнерів для створення спільних проєктів допомоги;
  • залучення місцевих бізнесів до спільної підтримки дітей, умови долучення до проєкту;
  • розміщення інформації про діяльність, програми допомоги та які документи потрібно для того, щоб долучитися до проекту;
  • спільна рекламна кампанія на сітілайтах (згідно квоти на соціальні та благодійні проєкти);
  • Кожну дитину Фонд підтримує до її повноліття, і навіть після цього супроводжує в організації навчання, надає можливості для стажування та роботи.

«Сьогоднішні діти — це майбутнє українського і світового суспільства, яке творитиме добробут завтрашнього дня своєї країни. Дуже важливо підтримувати їх зараз, надавати можливості для нормального розвитку та освіти», – вважає голова ради.

На сьогодні Фондом напрацьовано та діють програми надання невідкладної фінансової та гуманітарної допомоги, психологічної реабілітації. Фонд опікується питаннями надання дітям якісної освіти, компенсує витрати на лікування й до їх повноліття.

БФ “Діти Героїв” вже опікується 1154 дітьми, які втратили одного або обох батьків внаслідок війни та планує взяти під опіку 5000 дітей, тому активно шукає таких дітей, щоб своєчасно допомогти їм пережити втрату найрідніших та забезпечити необхідним.

Зважаючи на критичні проблеми з опаленням у цьому році, одним із найпріоритетніших видів допомоги є забезпечення теплим одягом, обігрівачами та дровами. Проєкт ще триває, тому Фонд продовжує надавати теплі речі та засоби обігріву, щоб якомога більше дітей зустріли зиму в теплі та комфорті.

Як отримати допомогу:

  • онлайн-анкета — після заповнення з вами зв’яжуться впродовж 24 годин;
  • +38044 247 57 88 — номер телефону гарячої лінії Фонду;
  • contact@childrenheroes.charity — також можна написати на електронну пошту «Діти героїв».

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм