На Хмельниччині горіли “Mini Cooper”, хата і хліви

Надзвичайні події

За минулу добу вогнеборці Хмельниччини ліквідували 4 пожежі. Горіли господарчі споруди, автомобіль та житловий будинок. Помешкання ж, як інформують в ГУ ДСНС в області, очевидно підпалили.

Пожежу будинку, яка сталася 5 вересня в селі Поляни Хмельницького району, ліквідували волочиські рятувальники. Через імовірний підпал вогнем знищено покриття, перекриття, речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни.

А в Кам’янці-Подільському пізнього вечора спалахнув “Mini Cooper Countryman”.

До прибуття надзвичайників місцеві мешканці ліквідували займання. Але вогонь встиг пошкодити моторний відсік, електропроводи, пластикові елементи автомобіля”, – йдеться в інформації ДСНС.

Також горіли господарчі споруди в селі Довжок Кам’янець-Подільського району та селі Паньківці Шепетівського району. Зокрема, на момент прибуття підрозділу площа пожежі в Довжку сягнула 24 квадратних метрів. Надзвичайникам оперативно вдалося приборкати полум’я і запобігти його розповсюдженню на поруч розташовані приміщення. Проте вогонь встиг знищити автомобіль “OPEL MERIVA” та електроскутер “W4028 Cruiser ІI”.

В ДСНС додають, що загиблих та постраждалих внаслідок пожеж не було.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм