На Хмельниччині лікують поранених з різних регіонів (ФОТО)

Здоров‘я

У лікувальних закладах Хмельниччини отримують медичну допомогу військові з різних областей, які постраждали від ворожих дій російського окупанта. Пацієнти мають ушкодження різного ступеня важкості, зокрема, осколкові та кульові поранення.

Одну із лікарень, де перебувають поранені бійці, сьогодні, 29 березня, відвідав начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій. Як зазначають в пресслужбі ОВА, він особисто подякував їм за мужність, патріотизм, бойову відвагу у захисті України.

У розмові військові відзначили доброзичливе ставлення медперсоналу, належні умови перебування, якісне, повноцінне лікування та харчування. А найголовніше – оптимізм та віру у перемогу, адже кожний боєць одразу після проходження курсу лікування готовий одразу повернутися до виконання своїх військових обов’язків.

«Ви є прикладом для багатьох поколінь не лише нашої держави, а й усього світу. Ваша мужність та незламний дух єдності нашої країни щодня наближують нас до перемоги, даючи гідну відсіч російському агресору,» – сказав Сергій Гамалій захисникам.

Посадовець побажав хлопцям швидкого одужання. А щоби військові завжди були на зв’язку з рідними та близькими, подарував кожному повербанк.

(Фото пресслужби Хмельницької ОВА) 

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм