На Кам’янеччині розпочали ремонтувати 83-річну дорогу туристичного напрямку

Інфраструктура

Днями стартував поточний середній ремонт понад 20 кілометрів автошляху територіального значення Т-23-17, який проходить від міста Кам’янець-Подільський до селища Стара Ушиця.

Наразі, за інформацією Служби автодоріг Хмельниччини, на ділянці від села Слобідка Кульчієвецька в напрямку до села Суржинці виконують роботи з копання та вибирання пучин з подальшим засипанням щебенево-піщаною сумішшю, вспушування покриття під регенерацію, вирізання порослі.

«У планах – влаштувати на цій ділянці ремонту новий конструктивнийдорожній одяг загальною товщиною не менше 0,84 метра, відновити штучні споруди (водопропускні труби, мости), посилити основи на віражах, влаштуватинові автопавільйони і посадкові майданчики, встановити нові дорожні знаки та нанести розмітку», – зазначили в САД області.

Додали, що всі роботи на замовлення САД виконує підрядник АТ «URD» Українські дороги» (ПрАТ «Хмельницьке ШБУ-56»).

Зауважимо, Т-23-17 — автомобільний шлях територіального значення, побудований ще у 1938 році. Загальна його довжина становить 45,6 кілометра. Автомобільна дорога прямує від міста Кам’янець-Подільський на південний схід Хмельниччини, вздовж населених пунктів Мукша-Китайгородська, Слобідка-Кульчієвецька, Кульчіївці, Вихватнівці, Крушаніка, Грушка.

Як повідомляв «ХМ-ІНСАЙД», голова Хмельницької ОДА домовився з турецьким підрядником: паралельно із дорогою міжнародного значення ремонтуватимуть окремі дороги Летичева. 

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм