На Кам’янеччині зупинили водія з рекордним вмістом алкоголю

Надзвичайні події

Подія сталася напередодні, 11 квітня, пообіді в селі Жванець Кам’янець-Подільського району. До поліцейських надійшло повідомлення, що водій автомобіля ВАЗ-2106 під’їхав до магазину та ледве вийшов з нього, тож можливо перебуває напідпитку.

Як інформують в Кам’янець-Подільському райуправлінні поліції, при виїзді на місце правоохоронці помітили, що автомобіль рухається в напрямку Тернопільщини. Вони спробували за допомогою проблискових маячків та спеціальних звукових сигналів зупинити автівку. Але водій проігнорував вимогу про зупинку і продовжив рух.

Під час переслідування поліцейські заблокували ВАЗ-2106 службовим автомобілем.

«Водієм виявився 32-річний житель Тернопільської області. При перевірці можливого стану алкогольного сп’яніння на місці події, прилад «Драгер» показав вміст алкоголю в організмі водія, який перевищує норму майже у 18 разів, – зазначили поліцейські.

Уточнили, що наразі це – один із найвищих показників алкогольного сп’яніння, виявлених місцевими поліцейськими.

Більше того, встановлено, що чоловік не отримував водійського посвічення взагалі та не зміг пред’явити свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

Відносно порушника складено два протоколи за ч.1 ст.130 КУпАП і ч.1 ст.122-2 КУпАП, а також винесено дві постанови: за ч.1 ст.126 КУпАП та ч. 2 ст.126КУпАП. Автомобіль вилучено та поміщено на арештмайданчик.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм