На мосту у Кам’янці виявили технічні проблеми: рух транспорту обмежать

Інфраструктура

Упродовж декількох днів на Замковому мосту в Кам`янці-Подільському працювала спеціальна комісія фахівців. Обстежували технічний стан конструкцій. Відтак, рекомендовано зменшити транспортне навантаження.

Про це повідомили в міській раді.

Проведено огляд аркових конструкцій і контрольних “маячків”. Загалом, їх стан визнано задовільним. Але водночас фахівці виявили низку технічних проблем, що потребують вжиття невідкладних обмежувальних заходів, виконання ремонтних робіт”, – зазначається в повідомленні.

Тож, враховуючи висновки комісії, своєрідність конструкції та унікальність мосту, міський голова доручив відповідальним службам розробити нову схему руху транспортних засобів через Старе місто і в об’їзд. Також необхідно зменшити вібрацію на 5-аркову кам’яну конструкцію мосту шляхом обмеження ваги автотранспорту не більше 3,5 тонни і швидкості руху до 30 км/год. Крім того, буде встановлено обмеження для транзитного руху із забезпеченням проїзду для мешканців району Підзамча.

Усіх, хто має фахове бачення щодо цієї теми, може писати на сторінку міської ради у приватні повідомлення. Там обіцяють зауваження і пропозиції передати відповідним службам. А щодо змін у схемі руху транспорту, які стосуються обмежень, повідомлять додатково.

Нагадаємо, нещодавно влада Кам`янця-Подільського відкрила Замковий міст для вільного пересування.

(Фото зі сторінки у Фейсбук Кам`янець-Подільської МР)

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм