На півночі Хмельниччини через обстріл рівненської телевежі затруднено прийом сигналу

Суспільство

На 19-й день повномасштабної війни, розв’язаної російським агресором, цієї ночі на території Хмельниччини та всієї західної Украни тривала найдовша повітряна тривога – більше 5 годин. У Хмельницькій області ситуація спокійна та контрольована. У сусідній Рівненській ворог наніс удар по телевізійній вежі, частково пошкодивши її.

Внаслідок обстрілу вежі частина території нашої області мають проблеми з отриманням сигналу українських телеканалів. Про це на брифінгу  повідомив начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

«Через пошкодження телевежі на Рівненщині є певні труднощі з прийомом сигналу на півночі Хмельниччини. Поки тривають відновлювальні роботи,  доступ до українських телеканалів можна отримати через кабельних операторів і супутник. Телеканали розкодовані, доступ до мовлення безкоштовне», – наголосив керівник ОВА.

За інформацією представниці Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Хмельницькій області Олени Гавінської, поки що доступ до українських телеканалів можна отримати через:
– кабельних операторів;
– супутник (телеканали розкодовані, доступ до мовлення безкоштовний);
– платформи YouTV, Sweet TV, Omega TV, MEGOGO, Kyivstar TV, OLL tv. (доступ безкоштовний);
– застосунок «Дія».

Також на півночі області доступний сигнал Українського радіо (104,4) та Львівської хвилі (100,0). Єдиний марафон можна слухати за допомогою Radioplayer.ua (без тарифікації мобільного оператора).

Нагадаємо, внаслідок обстрілу телевежі в столиці на Хмельниччині були тимчасові перебої з мовленням. 

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм