На Шепетівщині гастролерку підозрюють у крадіжці 200 тис грн з приватного будинку

Кримінал

З помешкання місцевого жителя зникли понад 7 тисяч доларів США та 20 тисяч гривень. Чоловік швидко звернувся по допомогу до поліцейських, які й розшукали та затримали причетну до крадіжки жительку Херсонщини. Нині ій вже оголошено про підозру.

Як повідомили в Шепетівському райуправлінні поліції, подія відбулась у серпні в селі Соснівка, що на Білогірщині. 50-річна зловмисниця проникла до будинку господаря, коли вдома нікого не було. Швидко зорієнтувавшись, жінка обнишпорила житлові кімнати та знайшла усі заощадження власника. Потім поспішила залишити будинок разом із усіма добутими коштами.

Коли ж господар повернувся, одразу зрозумів, що став жертвою крадіжки. Не зволікаючи, звернувся до поліції.

«Правоохоронці в ході оперативно-розшукових заходів встановили, що зловмисниця пересувалась на автомобілі «ВАЗ 2107». На території Шепетівського та сусідніх районів було оголошено план «Перехват», зорієнтовано усі наряди поліції та встановлення місця перебування автомобіля. Завдяки злагодженим діям розшукуваний автомобіль правоохоронці виявили у Летичеві», – зазначили в РУП.

Слідчі вилучили у зловмисниці награбоване та розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Наразі їй вже вручено підозру у вчиненні злочину. Законодавством такі протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм