На вулицях Хмельницького нацгвардійці привітали жінок зі святом (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Суспільство

Нацгвардійці військової частини 3053 сьогодні, 7 травня, на вулицях Хмельницького дарували квіти жінкам. Таким чином вони вирішили нагадати хмельничанкам про  найзворушливіше весняне свято – День Матері, яке цьогоріч припадає на 9 травня.

Усі ми з дитинства і до кінця наших днів несемо в душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка втілює в собі ніжність й доброту усього світу, розуміння і прийняття, вселенську й безумовну любов та всепрощення.

Тож, аби створити матусям святковий настрій та нагадати усім, хто має мам, про це красиве і важливе свято, хмельницькі гвардійці приготували ніжні квіти та вирушили на вулиці міста…

… з привітаннями та найкращими побажаннями для жінок, які здійснили таку важливу місію – дали життя, які горді називатися прекрасним словом – Мама.

«Особисто для мене це дуже важливий і значний день. Хоч я цього року зможу привітати свою маму лише по телефону, зате мені випала нагода привітати інших мам тут, у місті, де я проходжу службу. Це дуже приємно – подарувати квіти і сказати теплі слова з найкращими побажаннями жінкам, які подарували життя своїм дітям», – розповідає солдат строкової служби Володимир Лопата.

Хмельничанки, які отримали квіти й привітання від гвардійців, були зворушені та приємно вражені.

«Це так несподівано і дуже приємно! У нас в родині також прийнято, що у День Матері діти вітають маму, але дуже зворушливо отримати теплі слова і квіти до свята від військових, адже їхні мами, напевно, зараз далеко і, думаю, що вони в обличчі нас, мам-хмельничанок, поздоровили і своїх рідних матусь. Дуже гарна ініціатива, дякуємо!», – ділиться враженнями Світлана, мама двох діток.

Марина Березюк (фото автора) 

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм