Найкращим вчителем хімії в Україні стала хмельничанка

Освіта

Педагог Технологічного багатопрофільного ліцею із загальноосвітніми класами ім. А.Мазура міста Хмельницького Наталія Зима здобула звання найкращого вчителя хімії в 2020 році.

Про це йдеться у повідомленні міськоі ради, з посиланням на результати  церемоніі нагородження національної премії Global Teacher Prize Ukraine.

Окрім визнання, переможниця отримала від Zagoriy Foundation грошову нагороду — 200 тисяч гривень. З них 100 тисяч Наталія Зима може використати для особистих цілей, а інших 100 тисяч – для потреб свого навчального закладу.

Також від телекомунікаційної компанії Асоціації європейських провайдерів RIPE NCC Дельтахост Наталія Зима отримала інтернет обладнання для дистанційного навчання на суму 30 тисяч гривень. Для хімічної лабораторії ТБЛ від компанії “Дніпро-Техноцентр” вчителька отримала електронно-вимірювальний комплекс.

Наталія Володимирівна активно використовує під час освітнього процесу інноваційний підхід – пояснення теми із використанням смартфонів. Вона переконана, що саме вчитель зацікавлює школярів предметом, завдяки вчителю в дітей виникає подальше бажання навчатись та поглиблювати знання. У перспективі такі вмотивовані діти стають професіоналами, розвивають країну.

Global Teacher Prize Ukraine — щорічна національна премія для вчителів, котрі відзначились у позитивних змінах в освіті й суспільстві. Національну премію заснувала в 2017 році ГС «Освіторія» після підписання меморандуму з фондом Varkey GEMS Foundation.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм