Нічні пожежі на Хмельниччині: горіли господарська споруда і сміття (ФОТО)

Надзвичайні події

У ніч на 25 вересня підрозділами ГУ ДСНС в Хмельницькі області зафіксовано дві пожежі. Їх ліквідували надзвичайники та не допустили поширення вогню. Причиною одного займання попередньо називають підпал.

За інформацією установи, о 01:04 до Старокостянтинівських вогнеборців надійшло повідомлення про загоряння господарської споруди в селі Кантівка Миролюбненської тергромади. На виклик відразу спрямували бійців 19-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцеву пожежну команду села Миролюбне.

Уже на місці надзвичайники з’ясували, що вогонь охопив майже 50 квадратних метрів приміщення й існує ймовірність поширення полум’я на житловий будинок та інші споруди.

Спершу надзвичайники відгородили від полум’я будинок, а далі, крок за кроком. ліквідували пожежу, врятувавши при цьому домоволодіння. Ймовірна причина пожежі — коротке замикання електромережі”, – зазначили в ДСНС.

А вже о 2:12 до Служби порятунку у Хмельницькому надійшло повідомлення про пожежу на проспекті Миру. Рятувальники, які прибули на виклик, виявили, що горить сміття на на 10 квадратних метрах відкритої території. Пожежу місцевий підрозділ ліквідував оперативно. Ймовірною причиною займання зазначають підпал.

У ДСНС додають, що травмованих на жодній із цих надзвичайних подій не було.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм