Очільниця Красилова спростувала інформацію про “затримання” її на кордоні

Суспільство

Міський голова Красилова Ніла Островська прокоментувала інформацію, яка поширюється останнім часом у соцмережах, щодо нібито її затримання на кордоні при спробі виїзду за межі України.

Я взагалі дивуюсь цинічності та безглуздості таких пліток, і тим людям, які не лише в це вірять, а ще й переказують. Кожного дня я на роботі, щодня зустрічаюсь з десятками людей і з моєю командою роблю все можливе, щоб вирішити ті проблеми, з якими до нас звертаються. Шукаємо додаткові можливості та резерви, щоб допомогти тим, хто сьогодні на передовій, і разом з тим, забезпечити тут надійний тил”, – наголосила посадовиця.

Очільниця громади вважає такі дії нічим інакшим, як наклепом і намаганням посіяти ворожнечу. За словами посадовиці, вона вже  звернулась до правоохоронних органів із відповідною заявою.

Одні гинуть за Україну, а інші роблять все можливе, щоб посіяти тут ворожнечу!… Кожен, хто розносить відверту брехню, повинен усвідомлювати, що законодавством передбачена відповідальність за такі дії, і я вже звернулась до Служби безпеки України та правоохоронних органів з метою виявлення тих, хто намагається тут посіяти ворожнечу та підіграти ворогу”, – заявила Ніла Островська.

Натомість порадила пліткарям тратити час на щось корисне для держави та громади.

Нагадаємо, замість премій чиновникам Красилівська міська рада виділить 500 000 гривень на потреби війська.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм