Передові позиції захисників відвідала делегація Хмельницької ОВА (ФОТО)

Війна в Україні

Аби вкотре підтримати бійців та висловити їм слова безмежної вдячності, на передові позиції наших захисників вирушила делегація з Хмельниччини. Повезли автівки, старлінки, дрони та інші необхідні речі. Про це інформують в пресслужбі обласної військової адміністрації.

У військових побували перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін та начальник Хмельницької РВА Анатолій Катеренчук. Долучилися до підтримки і представник БФ “Захисти Хмельниччину” Костянтин Дєтковський та амбасадор благодійного фонду Олександр Педан.

Зазначається, що протягом кількох днів делегація відвідала 7 військових підрозділів на Бахмутському та Харківському напрямку. На передову посадовці передали автомобілі, старлінки, дрони, продукти харчування, речі першої необхідності. Не забули і про відзнаки для наших захисників за віддану службу. Сергій Тюрін від імені начальника ОВА Сергія Гамалія вручив військовим медалі за зміцнення обороноздатності у захисті Хмельниччини та України.

Після спілкування з військовими посадовці, як зауважують в ОВА, повернулися додому з розумінням того, що саме зараз потрібно підрозділам, аби вони якісно виконували бойові завдання.

Захоплений та пишаюся бойовим духом наших бійців. Навіть перебуваючи під постійними обстрілами, вони продовжують жартувати та радіти життю. З впевненістю можу сказати, що хлопці налаштовані бити ворога до кінця, до перемоги. А наше завдання на місцях дослухатися до потреб захисників та забезпечувати їх усім необхідним”,  – додав Тюрін.

(Фото Хмельницької ОВА)

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм