Прокуратура Хмельниччини відсудила для потреб ЗСУ мікроавтобус

Інфраструктура

За результатами апеляційного розгляду скарги прокуратури автомобіль «RENAULT Trafic» вартістю майже 350 000 гривень конфісковано та передано на потреби Збройних Сил України.

Як повідомили в пресслужбі обласної прокуратури, йдеться про транспортний засіб в якості речового доказу у кримінальному провадженні.

Суд визнав винним трьох хмельничан у вчиненні замаху на крадіжку за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 15, ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України). У 2020 році ці троє працівників локомотивного депо злили з паливної системи локомотива майже тонну пального. Однак коли почали переносити каністри з дизелем до автомобіля, який належав одному зі співучасників, були затримані працівниками воєнізованої охорони Укрзалізниці”, – йдеться в повідомленні.

Вироком Ярмолинецького районного суду їх було визнано винними у замаху на вчинення злочину, а автомобіль «RENAULT Trafic» – повернуто власнику. Однак, не погоджуючись із вироком, в частині вирішення долі речового доказу, прокурори оскаржили його в апеляційному порядку. Відтак мікроавтобус конфісковано і передано нашим військовим.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм