Прокурори Хмельниччини стали «фаворитами» атестації

Суспільство

Працівники прокуратури Хмельниччини показали найкращий результат під час атестації, яка відбувається в рамках реформи органів прокуратури.

Про це розповіла Генеральний прокурор Ірина Венедиктова у відеозверненні за результатами діяльності обласних прокуратур.

Зокрема, вона відмітила Хмельницьку область, 88% співробітників якої пройшли атестацію успішно.

Цю інформацію підтвердили у відділі кадрової роботи обласної прокуратури. Там зазначили, що у п’ятницю, 30 жовтня, завершився перший етап атестації прокурорів місцевих прокуратур. Вони складали іспит у формі анонімного тестування на виявлення рівня знань та умінь у застосуванні закону.

«Тестування відбувається на комп’ютерах, не підключених до мережі Інтернет. Для відповіді на питання надається певний час. 98% працівників місцевих прокуратур Хмельниччини пройшли цей етап успішно», – уточнили у відомстві.

А сьогодні, 2 листопада, розпочався другий етап атестації прокурорів місцевих прокуратур – тестування на загальні здібності та навички. На тих, хто його пройде, чекає співбесіда.

У відділі кадрової роботи додали, що під час атестації серед працівників апаратів обласних прокуратур Хмельниччина також стала «фаворитом».

Реформа органів прокуратури України розпочалася ще в 2018 році з атестації співробітників апарату ГПУ, згодом атестувалися працівники обласних прокуратур, наразі завершується цей процес серед прокурорів місцевих прокуратур. Подібні тестування місцеві прокурори проходили у 2015 році.

Нагадаємо, 11 вересня «прокуратура Хмельницькоі області» припинила своє функціонування у зв’язку з перейменуванням у «Хмельницьку обласну прокуратуру». Очолив її Олексій Олійник.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм