Рух снігоприбиральної техніки на вулицях Хмельницького можна побачити наживо

Інфраструктура

Понад добу Хмельницький засипає снігом. За попередженням синоптиків, в обласному центрі очікується сніговий покрив  висотою близько 50 сантиметрів. Тож на прибиранні вулиць міста ще звечора працює комунальна спецтехніка.

За інформацією міської ради, на маршрути виїхали понад два десятка одиниць техніки. Насамперед розчищають вулиці, якими курсує громадський транспорт.

«Ще з недільного ранку на дорогах міста працює 21 одиниця важкої техніки підприємства: 13 піскорозкидачів, 2 грейдери, 7 тракторів (МТЗ-82, 320), обладнаних відвалами та механічними щітками, 1 екскаватор-навантажувач» – розповів заступник директора комунального підприємства з будівництва, ремонту та експлуатації доріг Ігор Мартинюк.

Також на вулиці вийшли двірники з усіх управляючих муніципальних компаній та комунальних підприємств, котрі розчищають від снігу прибудинкові території, посипають піщано-соляною сумішшю пішохідні зони. Тротуари від снігу звільняють і за допомогою спеціальної техніки, придбаної для УМК. Прибирають сніг у парках та скверах міста.

За рухом комунальної снігоприбиральної техніки можна спостерігати наживо. Відтак, побачити, в якому саме мікрорайоні міста, на якій вулиці та який транспортний засіб  розчищає сніг, можна на сайті: https://comm.dozor.tech/ua/khmelnytskyi

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм