Сили ППО на Хмельниччині збили ворожу ракету, – Сергій Гамалій

Надзвичайні події

Увечері 25 травня по всій Україні оголосили повітряну тривогу. На Хмельниччині вона тривала майже дві години до 21.52. В цей час у пабліках та телеграм-каналах почали поширюватись повідомлення про звуки вибухів в області.

Невдовзі після сигналу відбою тривоги Хмельницький міський голова Олександр Симчишин в своєму Telegram написав:

Інформація про вибухи в Хмельницькому не достовірна. Натомість сили ППО результативно спрацювали в межах Хмельницького району. Детальніше інформацію надасть військова адміністрація”.

Згодом ситуацію прокоментував начальник обласної військової адміністрації.

25 травня ввечері, під час повітряної тривоги, сили протиповітряної оборони збили ворожу ракету. Уламки впали в полі. Жертв та руйнувань немає. Залишайтеся в укриттях під час повітряних тривог”, – повідомив Сергій Гамалій.

Додамо, що за даними Повітряних Сил ЗСУ, 25 травня близько 20-ї години із території РФ було завдано ракетних ударів дальніми бомбардувальниками Ту-22М3 по угрупованнях Збройних Сил України на Донецькому та Луганському напрямках. Також ракети окупантів полетіли у бік України і з південного напрямку.

Дві крилаті ракети вдалося перехопити та знищити винищувачами Повітряних Сил Збройних Сил України”, – йдеться в офіційному повідомленні.

Нагадаємо, що фільмувати і викладати “прильоти” у соцмережах категорично заборонено. Не допомагайте ворогу у війні проти України.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм