У Деражні під час руху спалахнув автомобіль, в якому перебувало двоє дорослих і дитина (ВІДЕО)

Надзвичайні події

Подія сталася учора, 1 серпня, на вулиці Проскурівська в місті Деражня. О 14:20 до Служби порятунку «101» звернувся водій автомобіля «Audi 80» та повідомив, що його легковик спалахнув під час руху. Тож негайно потрібна допомога рятувальників.

До місця виклику направилися рятувальники 11 Державної пожежно-рятувальної частини. На момент їх прибуття вогонь охопив моторний відсік автівки та вже добирався до салону.

«Чергова варта надзвичайників відразу розпочала гасіння. Завдяки вчасному повідомленню пожежу вдалося приборкати, врятувавши при цьому легковик від знищення вогнем», – зазначили в ГУ ДСНС Хмельниччини.

На момент загоряння в автомобілі перебувало двоє дорослих та дитина. Вони встигли вчасно покинути транспортний засіб і, на щастя, ніхто не постраждав.

Ймовірно, як повідомляють в ДСНС, загорілося через несправність системи електроживлення машини.

«У цьому випадку автомобіль вдалося врятувати лише завдяки тому, що пожежна частина розташована за кілька кілометрів від місця пожежі. Але якби в автівці був вогнегасник, то, можливо, наша допомога й не знадобилася б. Однак маємо, що маємо», – зауважили рятувальники.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм