У Хмельницькому чоловік скривдив 11-річного сина і намагався вистрибнути з вікна

Надзвичайні події

Інцидент стався сьогодні, 14 квітня, в одній із квартир на 5-му поверсі будинку по вулиці Проскурівська в Хмельницькому. На лінію 102 надійшло повідомлення про спричинення тілесних ушкоджень хлопчику. А далі кривдник дитини почав погрожувати вистрибнути з вікна.

Про подробиці події розповіли в управлінні патрульної поліції Хмельниччини.

Поліцейські Людмила Рибак, Валентин Рашов та Ігор Ткачук, отримавши тривожне повідомлення, оперативно вирушили за вказаною адресою. Дорогою зв’язались із заявницею телефоном. Жінка повідомила, що її чоловік наніс тілесні ушкодження їхньому 11-річному сину, тож патрульні викликали ще й медиків.

Побачивши інспекторів на порозі квартири, 40-річний чоловік одразу заліз на відчинене вікно та погрожував вистрибнути, якщо вони не залишать помешкання. Він неохоче спілкувався з поліцейськими. Під час перемовин, охоронці порядку відвернули увагу та швидко зняли його з вікна. Чоловіка ушпиталили для обстеження у супроводі патрульних”, – зазначають в УПП.

Хлопчика також оглянули лікарі. Загрози життю та здоров’ю дитини немає. Надалі з сім’єю працюватимуть ювенальні поліцейські.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм