У Хмельницькому горів баштовий кран (ФОТО)

Надзвичайні події

У Хмельницькому на одному з промислових майданчиків днями горіла кабіна керування баштового крана. Як згодом підтвердили фахівці, пожежа виникла через порушення вимог безпеки при використанні обігрівача, що не передбачено конструкцією вантажопідіймальних механізмів.

Про цю подію повідомили в Управлінні Держпраці у Хмельницькій області. Зазначили, що внаслідок загоряння ніхто не постраждав. Однак, коли саме це сталося, не уточнили.

Фахівці відділу нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та зв`язку негайно виїхали до суб’єкта господарювання вантажопідіймального крана. На місці роз’яснено вимоги законодавства з охорони праці і промислової безпеки щодо безпечної експлуатації вантажопідіймальних механізмів. Акцентовано увагу на тому, що використовувати обігрівальні прилади, які не передбачені конструкцією вантажопідіймальних механізмів, суворо заборонено”, – йдеться в повідомленні Держпраці.

В оперативній інформації ГУ ДСНС в області зазначається, що про пожежу баштового крана в місті Хмельницький повідомлення надійшло 6 квітня о 15:37. Вогонь ліквідували бійці 37-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

(Фото Управління Держпраці в Хмельницькій області)

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм