У Хмельницькому районі затримано серійного крадія ґаджетів

Кримінал

На Хмельниччині поліцейські затримали крадія-гастролера з Вінничини. Про це повідомили правоохоронці.

Зловмисником виявився 20-річний молодик, який «спеціалізувався» на крадіжках мобільних телефонів. На батьківщині він уже був засуджений до трьох років обмеження волі за крадіжки ґаджетів, проте ухилявся від виконання вироку” — інформують у поліції.

Черговий злочин зловмисник вчинив у Волочиську. Він познайомився із 19-річним юнаком, який запросив його додому, де двоє молодих людей протягом декількох днів розпивали алкогольні напої. Та якось господар дому прокинувся і виявив, що його знайомий зник, а разом із ним і його мобільний телефон. Тоді потерпілий звернувся до поліції.

Того ж дня поліцейські виявили підозрюваного у Хмельницькому, де він уже встиг завести нового товариша і гостював у нього вдома. Правопорушника затримали, однак викрадений мобільний зловмисник здав у ломбард. Правоохоронці його вилучили і направили на експертизу.

Слідчі оголосили 20-річному молодику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану). Його взяли під варту.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм