У коледжі в Хмельницькому обладнали мініхостел для студентів та викладачів з Маріуполя

Суспільство

За кошти закладу і благодійників повністю відремонтували 9 приміщень в гуртожитку коледжу. Тут наразі мешкають майже 30 людей, котрі торік виїхали з тимчасово окупованого міста.

Загалом у гуртожитку навчального закладу за рік повномасштабного вторгнення жило близько 4 500 вимушених переселенців. Однак із початком навчального року потрібно було звільнити кімнати для студентів.

Будівельні роботи розпочали торік у грудні. Актову залу, у будівлі, якій понад 50 років, переобладнали на 9 приміщень. Тепер тут: три душових, вбиральні, а також кухня із сучасною технікою та меблями.

(Скрини з відео МТРК “Місто”)

На усе витратили майже 1 000 000 гривень. Ці кошти пішли на ремонт і облаштування приміщень меблями і технікою. Багато необхідного нам подарували наші випускники і благодійники”, – розповів у коментарі для МТРК “Місто” заступник директора з навчальної роботи Хмельницького політехнічного фахового коледжу Дмитро Пижов.

Розрахований хостел на 24 місця. Тут наразі мешкають 11 студентів та 5 родин викладачів Маріупольського будівельного коледжу.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм