У магазині на Ізяславщині продавали прострочений товар та сумнівного походження

Суспільство

В одному з магазинів на Ізяславщині продавали харчові продукти, які непридатні для споживання. Їх виявили спеціалісти місцевого підрозділу Держпродспоживслужби, які навідалися з перевіркою за скаргою.

Підставою для проведення позапланової перевірки в цій торгівельній точці стала скарга, що надійшла до Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області. Про це йдеться в інформації установи.

«Проведено позаплановий захід державного контролю у продуктовому магазині ФОП Сабадишиної Л. М., під час якого перевірено дотримання вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», зокрема дотримання гігієнічних вимог при реалізації харчових продуктів. Встановлено факти порушення чинного законодавства», – зазначили в Держпродспоживслужбі.

В магазині реалізовували продукцію, що не має маркування на упаковці, протерміновані товари та продукцію без відповідних супровідних документів.

За результатами перевірки, зауважують в Держпродспоживслужбі,  вилучено з обігу продукцію, не придатну для споживання. Також складено відповідний уніфікований акт перевірки та припис щодо усунення виявлених порушень.

(Фото ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області)

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм