У молодика, який ошукав на Хмельниччині 81-річну бабусю, знайшли поліцейську форму

Кримінал

На Хмельниччині працівники поліції встановили та затримали молодика, підозрюваного у шахрайстві відносно 81-річної жительки селища Антоніни Хмельницького району.

Як повідомляв ХМ-ІНСАЙД, учора пообіді до пенсіонерки зателефонував невідомий чоловік. Представившись лікарем, повідомив, що її внук потрапив в аварію та терміново потребує дороговартісної операції. Таким чином виманив у жінки 2 тисячі доларів США.

«Правоохоронці провели низку слідчо-оперативних дій та з’ясували, що ймовірний правопорушник пересувався на автомобілі «Мазда». Упродовж години поліцейські встановили його особу та затримали. Ним виявився 25-річний уродженець Донеччини», – повідомили в секторі комунікації поліції Хмельниччини.

Під час огляду автівки, на які пересувався зловмисник, слідчі знайшли у салоні форму працівника поліції. Її молодик використовував для вчинення шахрайств за схемою «ваш син у поліції».

Слідчі Хмельницького райуправління відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 190 (Шахрайство) КК України. Наразі правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність до інших подібних злочинів.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм