У Полонному виявили водія, який втретє сів п`яним за кермо

Суспільство

Поліція Шепетівщини продовжує виявляти на дорогах району недобросовісних водіїв. За минулі три доби правоохоронці задокументували такі факти керування транспортним засобом у стані сп’яніння у містах Нетішин, Славута, Шепетівка, Полонне та Ізяслав. Автомобілі тимчасово затримано. А 34-річний полончанин побив усі “рекорди” п’яного водіння.

За інформацією Шепетівського райуправління поліції, чоловіка двічі вже притягували до адміністративної відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Втім цього разу, запевняють, покарання буде в рази суворіше.

Зухвалому водієві, у разі доведення його, загрожує штраф у розмірі 51 000 гривень, позбавлення права керування на 10 років та конфіскація транспортного засобу або адміністративний арешт строком на 15 діб”, – зазначили в РУП.

Окрім адміністративного протоколу за ч. 3 ст.130 КУпАП, на порушника поліцейські винесли постанову за ч.2 ст.126 КУпАП ( Керування транспортним засобом без відповідних документів).

Нагадаємо, на Шепетівщині виявили водія, який сів п’яним за кермо вдруге. У цьому ж районі на Великдень п’яний водій спричинив ДТП: постраждала пасажирка.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм