У шістьох п’яних водіїв на Шепетівщині вилучили автомобілі

Суспільство

Упродовж останніх вихідних правоохоронці Шепетівщини виявили шістьох водіїв напідпитку. Транспортні засоби порушників вилучили. Ймовірно автомобілі, після притягнення їх кермувальників до відповідальності, поїдуть на службу до військових.

За інформацію районного управління поліції, по одному водієві в стані алкогольного сп’яніння виявили в Полонному, Славуті, Ізяславі, Білогір’ї. Двох – у місті енергетиків.

Причому один з нетішинських порушників керував мопедом без відповідних документів. На нього інспектори сектору реагування патрульної поліції склали одразу декілька адміністративних матеріалів: за керування транспортним засобом у стані сп’яніння (ч.1 ст.130 КУпАП) та без відповідних документів (ч.2 ст.126 КупАП)”, – йдеться в повідомленні РУП.

Санкції цих статтей передбачають накладення штрафу у розмірі 17 000 гривень та 3 400 гривень відповідно. Наразі усіх порушників очікує суд. А поліцейські вкотре наголошують, що транспортні засоби любителів кермування напідпитку вилучаються на потреби оборони країни.

Нагадаємо, на Шепетівщині за добу виявили 7 нетверезих водіїв, більшість — мотоциклісти. Ще 37 вилучених у п’яних водіїв автівок Хмельниччина передала військовим.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм