Відому хмельничанку оголосили ворогом РФ

Суспільство

Російський комітет захисту національних інтересів оголосив перелік українських журналістів, телеведучих, фотографів та блогерів, яких визнали ворогами РФ. До списку потрапила й відома хмельничанка Леся Нікітюк.

(Фото зі сторінки в Інстаграм Лесі Нікітюк)

Як повідомляють в Інституті масової інформації, українських медійників звинувачують у антиросійській риториці, пропаганді, поширенні фейків про російську армію, обстріли по цивільній інфраструктурі тощо.

«Лесю Нікітюк звинувачують в поширенні відвертого фейку про обстріл Запорізької АЕС. Також їй дорікають, що незважаючи на заробляння грошей в РФ упродовж декількох років, вона закликає росіян брати участь у незаконних акціях протесту та дестабілізувати внутрішню ситуацію в Росії задля київського режиму та його західних кураторів», – йдеться в повідомленні ІМІ.

Сама телеведуча і блогерка наразі ніяк не відреагувала на цю новину.

Нагадаємо, з початком повномасштабної війни Леся Нікітюк відкрила в Хмельницькому координаційний центр для вимушених переселенців. А нещодавно записала мутьтяшний кліп про «біологічну зброю» на мелодію пісні «Сіла птаха», потроливши російських загарбників за «біолабораторії» в Україні.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм