Влада Нетішина частково компенсуватиме вартість генераторів для жителів громади і бізнесу

Інфраструктура

Напередодні, 6 грудня, відбулась позачергова 31-ша сесія Нетішинської міської ради, на розгляд порядку денної якої було винесено три питання. Про це повідомили у виконавчому комітеті Нетішинської міської ради.

Одним із рішень міські обранці затвердили програму часткової компенсації вартості генераторів в умовах воєнного стану на 2022-2023 роки.

Програмою передбачено компенсацію на відшкодування вартості закупівлі нових генераторів на об’єкти підприємництва, приватні домоволодіння та багатоквартирні житлові будинки. Її дія поширюється на фізичних осіб-підприємців, власників домоволодінь, ОСББ та управителів багатоквартирних житлових будинків”, – додали у міській раді. вартості придбних генераторів, 

Програма передбачає залучення коштів її учасників та бюджету Нетішинської МТГ для компенсації реалізації заходів із закупівлі та оснащення побутовими генераторами об’єкти підприємництва, приватні домоволодіння та багатоквартирні житлові будинки

На це у 2022 році місто виділило 2 000 000 гривень. Аналогічне рішення ухвалили і в місті Кам`янець-Подільський: там влада обіцяє “покрити” 50% вартості придбаних генераторів.

Нагадаємо, у Хмельницькому виділили з бюджету ще майже 9 000 000 гривень на закупівлю генераторів

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм