Власникам номерних знаків, які «поцупила» злива у Хмельницькому, радять звернутися в сервісні центри

Інфраструктура

У сервісному центрі МВС Хмельниччини водіям автомобілів, які шукають втрачені номерні знаки під час учорашньої злови в обласному центрі, радять не зволікати з їх відновленням.

Як повідомляв ХМ-ІНСАЙД, напередодні ввечері, 4 серпня, потужна  гроза із градом накрили місто Хмельницький. Дороги перетворились на річки, а бурхлива вода «поцупила» не один десяток номерних знаків. Згодом знайдені автономери залишали в кав’ярнях, магазинах, на автозаправках, а фото оприлюднювали у соцмережах.

Втрачені під час негоди номерні знаки Управління патрульної поліції в  області радило відшукати у бюро знахідок, що по провулку Коцюбинського, 35/2, у Хмельницькому.

Проте чимало з них зазнали ушкоджень і вже непридатні для використання. Тож усім автомобілістам, із ким сталась така прикрість, сервісний центр МВС в Хмельницькій області рекомендує звернутись до фахівців. На території Хмельниччини  це можна зробити у пяти територіальних сервісних центрах – у Хмельницькому, Дунаївцях, Камянці-Подільському, Старокостянтинові та Шепетівці.

«Ми безперебійно надаємо послуги з відновлення номерних знаків та документів на транспортні засоби», – йдеться в повідомленні установи.

Там нагадують, що експлуатувати автомобіль без номерних знаків, навіть, якщо втратили тільки один із них, заборонено.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм