Влучань по Хмельниччині не було, працювали сили ППО, – ОВА

Війна в Україні

Пізнього вечора 17 березня російські окупанти атакували Україну ударними безпілотниками. На Хмельниччині під час повітряної тривоги, яка тривала з 23 години до 01:38, було чутно звуки вибухів. За інформацією обласної військової адміністрації, це спрацювала ППО.

Сьогодні вночі рашисти завдали ударів дронами по нашій країні. Влучань на території Хмельницької області не було. Звуки, які могли чути наші жителі – це робота ППО” — йдеться в ранковій інформації ОВА.

Роботу ППО підтвердив і Хмельницький міськиг голова Олександр Симчишин:

Якісно працювали сили ППО і на території області. Дякуємо! Тримаймо стрій!”, – написав мер.

За даними Повітряних Сил ЗСУ, атака дронами-камікадзе іранського виробництва типу “Shahed- 136/131” здійснювалась із двох напрямків – зі східного узбережжя Азовського моря та з Брянської області РФ. Усього було випущено 16 шахедів”.

Силами та засобами Повітряних Сил Збройних Сил України знищено 11 ударних БпЛА в центральних, західних та східних областях відповідно”, – зазначено в повідомленні.

Згідно з повідомленнями у ЗМІ, ефективно ППО відпрацювала у Львівській, Житомирській, Хмельницькій, Київській, Чернігівській та Дніпропетровській областях. Водночас, на Дніпропетровщині два БПЛА влучили в об`єкт критичної інфраструктури, є серйозні руйнування, обійшлося без постраждалих. На Львівщині три ворожі “мопеди” влучили в нежитлові приміщення, вони пошкоджені, травмованих та жертв немає. 

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм