Водій переповненого автобуса в Хмельницькому пропонував хабар патрульним (ВІДЕО)

Кримінал

Патрульні Хмельницького викликали слідчих для документування факту пропозиції їм неправомірної вигоди.

Напередодні, 24 листопада, увечері на вулиці Тернопільська в обласному центрі патрульні зупинили автобус «Богдан А-144». Водій перевозив майже 50 пасажирів, що перевищувало допустиму кількість, передбачену технічними вимогами транспортного засобу, чим порушив правила щодо карантину людей (ч.1 ст. 44-3 КУпАП).

«Під час перевірки документів та складання адміністративних матеріалів, 57-річний водій неодноразово пропонував патрульним неправомірну вигоду, аби не притягувати його до адміністративної відповідальності за порушення карантинних обмежень», – зазначили в Управлінні патрульної поліції Хмельниччини.

Інспектор одразу ж відмовився від пропозиції чоловіка та повідомив йому, що його дії фіксуються на камеру та носять кримінальний характер. Проте наполегливий водій не зупинився і поклав 500 гривень на сидіння службового автомобіля.

Патрульні викликали слідчих для документування факту пропозиції неправомірної вигоди. А на кермувальника поліцейські таки оформили адміністративні матеріали за ч.1 ст. 44-3 КУпАП.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм