Всю ніч поліцейські Шепетівщини шукали двох пенсіонерок, які заблукали у лісі

Суспільство

Учора, 22 липня, близько 22 години до відділення поліції у Полонному надійшло повідомлення місцевої жительки про те, що близько шостої ранку її 70-річна мати із 60-річною подругою вийшли з дому та не повернулись.

На місце події невідкладно було направлено усі наряди поліції та кінологічну службу, повідомляють в Шепетівському райуправлінні поліції.

Впродовж усієї ночі понад пів сотні правоохоронців прочісували лісовий масив, вживали заходів зі встановлення місця знаходження безвісно відсутніх.

«До пошуків жінок були задіяні  співробітники усіх служб відділу поліцейської діяльності №3 Шепетівського РУП.  За кілька годин  їх помітив наряд сектору реагування патрульної поліції біля лісосмуги, на щастя, живих та неушкоджених. Жодних протиправних дій щодо них скоєно не було», – зазначають в РУП.

Як встановили правоохоронці, пенсіонерки пішли в ліс збирати ягоди та заблукали, довго не могли знайти дорогу додому, були знесилені і втомлені.

Впевнившись, що жінки не потребують спеціалізованої медичної допомоги, правоохоронці доправили їх додому. Донька однієї з розшуканих бабусь подякувала поліцейським та всім небайдужим, хто долучився до пошуків її матері.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм