Вийшов через вікно і зник: у Хмельницькому розшукують студента

Суспільство

У Хмельницькому в ніч на 13 вересня зник учень політехнічного коледжу Віталій Долинний. Досі його місце перебування невідоме. Юнака вже розшукує поліція, а рідні просять допомоги небайдужих.

Як йдеться у дописах соцмереж, Віталій Долинний родом із міста Красилів, навчається в Хмельницькому політехнічному коледжі. Наразі відомо, що уночі понеділка він вийшов з вікна гуртожитку, сів у невідому машину і зник в невідомому напрямку. Відтоді хлопець не виходить на зв’язок.

Вочевидь, у Віталія були певні непорозуміння, пов’язані із людиною на ім’я Михайло, оскільки батьки зниклого хлопця просять повідомити, що «усі проблеми з Михайлом вирішені».

Для ХМ-ІНСАЙД старша інспекторка з комунікації Хмельницького райуправління поліції Людмила Берестовська підтвердила, що правоохоронці дійсно розпочали пошуки Віталія Долинного, 2002 року народження, учня четвертого курсу ХПК.

Наразі рідні та близькі просять усіх небайдужих, хто володіє будь-якою інформацією про місце перебування Віталія Долинного, повідомити за телефонами (068)2860293, (067)1007761 або 102.

Нагадаємо, зниклу кам’янчанку з двома дітьми знайшли на Чемеровеччині. 

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм