«Є ще порох в порохівницях», – міський голова Хмельницького поділився спортивними здобутками

Спорт

Футбольна команда Хмельницької міської ради стала бронзовим призером IV Всеукраїнського турніру між органами місцевого самоврядування, присвяченого Дню Соборності України.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив міський голова Олександр Симчишин, знаний хмельничанам прихильник футболу.

Змагання відбулися учора, 30 січня, в залі Національного університету фізичної культури та спорту міста Івано-Франківськ – торішніх переможців. А за цьогорічний кубок боролися команди з Івано-Франківська, Чорткова, Хмельницького, Чернівців, Тернополя, Городенки, Кам’янця-Подільського та збірна міських голів України.

«Хороша організація, хороший рівень команд, емоції, драйв, позитивна атмосфера – у спорті ми завжди називаємо це словом «заруба», – написав керманич Хмельницького.

Додав, що Хмельницька міська рада посіла 3 місце. Була хороша гра, впевнені перемоги, і тільки одна поразка у півфіналі.

«Як і завжди, Хмельницький – на висоті. За 5 ігор забив 6 голів. Є ще трохи порох в порохівницях», – емоційно висловився Олександр Симчишин.

Про участь у турнірі напередодні заходу написав і міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Посітко.

«Маю за честь очолити футбольну команду нашого міста. Четвертий рік поспіль турнір традиційно проводиться до Дня Соборності України», – прокоментував кам’янецький мер.

Щоправда про результати гри його команди поки не інформував. Натомість, на запитання дописувачів соцмереж, яке місце у кам’янчан, Олександр Симчишин відповів: «7-8».

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм