З Хмельниччини видворили росіянина, зазначеного в санкційних списках РНБО

Суспільство

Днями працівники міграційної служби спільно з правоохоронцями Хмельниччини виявили громадянина РФ, який перебував на території України з порушенням міграційного законодавства. Як з’ясувалось, він ще й зазначений у санкційних списках РНБО.

За інформацією УДМС в Хмельницькій області, встановлено, що відносно громадянина країни-агресора ще в липні 2021 року було прийнято рішення про примусове повернення до країни походження та зобов’язано негайно залишити територію України. Проте, іноземець ухилився від виїзду.

«Окрім того, ця особа зазначена в списках додатку №1 до рішення Ради національної безпеки і оборони України від 18 червня 2021 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», – зауважили в УДМС.

Тож міграційники подали позов до Хмельницького міськрайонного суду з метою затримання та поміщення росіянина до пункту тимчасового перебування іноземців. Наразі незаконного мігранта доставлено до Волинського ПТПІ. Подальше перебування в Україні для нього заборонено.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм