Завдяки камерам спостереження у Старокостянтинові затримали викрадача велосипеда

Кримінал

У Старокостянтинові поліцейські оперативно розкрили крадіжку велосипеда. Правопорушником виявився 52-річний місцевий житель, який нещодавно вийшов з місць позбавлення волі, де відбував покарання за аналогічний злочин.

Подія сталася 15 березня. 19-річний хлопець зранку приїхав на роботу до одного з відділень пошти. Юнак залишив велосипед на вулиці, а ввечері, в кінці робочого дня, виявив, що його транспорт зник. Тоді потерпілий звернувся в поліцію.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поспілкувавшись із потерпілим та опрацювавши відео з камер спостереження, поліцейські уже наступного дня встановили особу та місце знаходження зловмисника”, – проінформували у Хмельницькому райуправлінні поліції.

Ним виявився 52-річний чоловік, який уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Викрадений велосипед правоохоронці вилучили. Згодом його повернуть власнику.

Слідчі оголосили затриманому підозру за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм