Жінці з трьома дітьми кам`янецькі поліцейські знайшли притулок на ніч

Суспільство

Жінку із трьома дітьми в парку міста Кам’янець-Подільський помітили вчора опівночі дільничні офіцери поліції та представник “Міської дружини”. З’ясувалося, що після сімейного конфлікту вона зібрала дітей та пішла від чоловіка, але не мала де ночувати.

Звісно ж, залишити їх посеред ночі надворі не змогли дільничні Денис Стремінський та Владислав Гуменюк. Тому, як повідомляють у Кам’янець-Подільському райуправління поліції, зв’язались із комендантом одного з гуртожитків та відвезли сім’ю на ночівлю туди. Попередньо заїхали на АЗС, де закупили малим смаколиків, щоб вони не були голодні.

Наразі з жінкою та дітьми все добре, вони в безпеці. А щодо чоловіка, який, до слова, навіть не заявляв про зникнення дружини та дітей, поліцейські з’ясовують обставини конфлікту та обов’язково приймуть законне рішення”, – зауважують в РУП.

Правоохоронці вкотре наголошують: якщо ви стали жертвою домашнього насилля, не зволікайте, не затягуйте проблему та не соромтесь, а обов’язково зверніться до поліції по допомогу.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм