Зрадник України: уродженець Хмельниччини атакує Херсонщину (ФОТО)

Суспільство

Служба безпеки України продовжує виявляти зрадників нашої держави у складі російських окупаційних військ. Серед них – ще один уродженець Хмельниччини, який вісім років воєю на боці ворога.

Микола Польний, дослужившись до звання майора, у 2014 році після анексії Криму зрадив присязі та перейшов на бік ворога. Згодом отримав громадянство РФ і продовжив службу у ворожій гвардії на посаді начальника «квартирно-эксплуатационной службы тыла войсковой части 6914 Федеральной службы войск нацгвардии РФ». За «доблесну» роботу у 2018 році запроданець навіть отримав подяку від ворожого керівництва.

Після повномасштабного російського вторгнення був відряджений на Херсонщину, де продовжує свою чорну справу.

Батьки Миколи та рідний брат проживають в одному із сіл Хмельницької області, а дружина і неповнолітній син – у Криму. За словами матері зрадника Ганни Польної, про те, що син воює проти українського народу, дізналася від правоохоронців. Мовляв, спілкувалася із сином ще в січні, а згодом і взагалі втратила із ним зв’язок. А коли востаннє їздила до нього в гості у Крим, то той нічого про свою службу не розповідав.

Батьки ще й досі відмовляються вірити у те, що сталося. Закликають сина-зрадника не виконувати злочинні накази й припинити кровопролиття.

«Синочок… Не воюйте. Нехай не плачуть матері, нехай не будуть вбиті діти. Я засуджую цю війну. Як і всі. Допоможіть її зупинити. Ми всі чекаємо миру», – закликає Ганна Польна.

Вона ще сподівається, що син отямиться і зрозуміє – мусить відповісти за скоєне перед законом. Зрадникам немає ні виправдання, ні прощення.

Нагадаємо, СБУ виявила зрадника: уродженець Хмельниччини служить окупанту.

(Фото надані Управлінням СБУ в Хмельницькій області)

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм