​Голова Хмельницької облради перебуває з тижневим робочим візитом у США (ФОТО)

Голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк перебуває із тижневим робочим візитом у штаті Юта (США) на запрошення американської благодійної організації “August Mission”. Мета візиту – налагодження подальшої плідної міжнародної співпраці щодо підтримки Хмельниччини в умовах війни. Про це повідомляють у пресслужбі обласної ради.

Зауважимо, що “August Mission” – це група волонтерів, яка вже 6 місяців долучається до  підтримки вимушених переселенців, які сьогодні перебувають в нашому регіоні. На гуманітарний штаб Хмельницької обласної ради за сприяння цієї американської благодійної організації неодноразово надходили гуманітарні вантажі. Здебільшого, це продукти харчування, засоби особистої гігієни, одяг та речі першої необхідності.

Як інформують в облраді, Віолета Лабазюк  прибула до Сполучених Штатів Америки, аби від імені усіх жителів Хмельниччини висловити благодійникам “August Mission” вдячність за небайдужість, участь у національному відродженні України, постійну посильну допомогу українцям.

З початку повномасштабної війни в Україні працює більше 40 міжнародних організацій з допомоги внутрішньо переміщеним особам, які наразі проживають в нашому регіоні. З “August Mission” ми познайомились під час роботи у гуманітарному штабі при Хмельницькій обласній раді. Маємо можливість налагодити тісну співпрацю між штатом Юта та Хмельниччиною з метою підтримки нашого регіону в умовах війни”, – цитує Віолету Лабазюк пресслужба.

Упродовж тижня голова обласної ради планує провести низку робочих зустрічей з реалізації спільних проектів, спрямованих на підтримку України. Зокрема, на сторінці “August Mission” зазначається, що у середу, 31 серпня, відбудеться щорічна гала-церемонія в Солт-Лейк-Сіті. Одним із основних запрошених спікерів буде голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк. Крім неї, в робочій поїздці участь бере депутат обласної ради директор Хмельницького обласного серцево-судинного центру Андрій Кланца.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм