Басейн для дітей відкрили на Хмельницькій АЕС

Спорт

Сьогодні, 5 березня у спорткомплексі міста-супутника Хмельницької атомної станції святково відкрили плавальний басейн для початківців. Після проведених ремонтно-відновлювальних робіт, а також низки карантинних заходів, відкрито так звану малу чашу плавального басейну для дітей.

Об’єкт, за даними інформаційного центру стації, належить до соціальних об’єктів ХАЕС і функціонує вже більше 30-ти років. У дитячому відділенні навчаються плаванню наймолодші, а бажаючі досягти більш вагомих результатів входять до складу спортивних груп, відточуючи майстерність разом із професійними тренерами.

Через карантинні заходи довелося відмінити низку спортивних змагань, серед юних плавців і серед персоналу ХАЕС. Зокрема, чекає на кращі часи турнір «Енергетична хвиля» серед дітей міст-супутників АЕС, який щорічно проходив в плавальному басейні міста Нетішин, а також турнір з плавання в рамках спартакіади ХАЕС серед цехів та підрозділів енергопідприємства.

Після огляду ремонтних робіт у басейні, генеральний директор ВП ХАЕС Андрій Козюра зазначив, що ще в попередньому році відкрили велику чашу басейну з плавання. Наразі, стоїть завдання перед керівництвом спорткомплексу щодо перегляду графіка відвідувань, щоб він був максимально зручним для жителів міста-супутника і регіону розташування ХАЕС.

«Сьогодні відкриваємо малу чашу басейну. Зокрема, здійснили косметичний ремонт приміщень, відремонтували дитячі душові та роздягальні, привели до хорошого стану сам басейн. І це тільки початок, що дає можливість забезпечити гідні умови для заняття спортом та оздоровлення дітей та дорослих, – зазначив керівник атомної станції.

Додав, що для для персоналу ХАЕС та їх родин тут і надалі підтримуватимуть розвиток спорту й сприятимуть здоровому способу життя.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм