Хмельницькі фахівці ІТ-сфери презентували себе на міжнародному саміті

Економіка

Представники Хмельницького ІТ-кластеру долучилися до Silicon Slopes Summit. Це одна з найбільших і найвідоміших щорічних технічних подій у світі, яка збирає понад 20 000 відвідувачів.

Інформацією про успіхи ІТ-вців поділилися у Хмельницькій обласній раді.

29-30 вересня, у Солт-Лек-Сіті (штат Юта, США) відбувся шостий щорічний саміт Silicon Slopes Summit.

Цьогоріч у саміті взяли участь понад 100 спікерів із відомих галузей промисловості з усього світу. У присутніх була можливість відвідати різноманітні післяобідні сесії, які стосуються галузей економіки, а також почули виступаючих доповідачів під час ранкових сесій.

(Фото Хмельницької обласної ради)

Silicon Slopes Summit спеціально орієнтований на підприємців усіх галузей. Теми саміту цього року: «Спільнота», «Етос», «Майбутнє» та «Зростання».

В обласній раді відзначають, що завдяки продуктивній робочій поїздці голови обласної ради Віолети Лабазюк у штат Юта (США), представники хмельницького ІТ-кластера також були представлені на цьому заході.

“Так, спеціально були підготовлено окремі відеозаписи з промоцією наших фахівців, а портфоліо дев’яти хмельницьких ІТ-компаній (Anvi, GMHOST, Avivi, Global Partner Soft, Studiopresto, CompLife, Stfalcon, Avenga, SheepFish) були розміщені на веб-платформі заходу“, – повідомили в облраді.

За підсумками події також опрацьовується питання проведення спеціальної події, зосередженої виключно на Україні, остаточне рішення про це має бути прийняте найближчим часом.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм