Кам’янецьких школярів переводять на дистанційне навчання

Освіта

Медики Кам’янця-Подільського фіксують зростання кількості інфікованих на коронавірус. Нині в місті – 817 активних хворих, 69 осіб госпіталізовано.  За вихідні кількість хворих дітей зросла на 5%. Відтак сьогодні, 25 січня, на засіданні місцевої комісії ТЕБ і НС ухвалено рішення перевести на дистанційне навчання учнів загальних освітніх закладів громади.

За словами начальника управління освіти і науки Сергія Мельника, станом на вчора в школах громади були відсутні 33% учнів, із них по хворобі – 2 216. «Ковід» підтверджено у 88 дітей та 61 педагога. Наразі 58 класів вже перебувають на дистанційному навчанні. Найбільше – у НВК №14 (14 класів) та НВК №9 (9 класів).

Тому, як повідомили в міськраді, згідно з рішенням комісії ТЕБ і НС, відзавтра, 26 січня, по 4 лютого школи та позашкільні заклади Кам’янець-Подільської громади переходять на дистанційне навчання. Дитячі садки працюватимуть у звичному режимі.

Нагадаємо, на цьому тижні на «дистанційку» переведено навчальні заклади Нетішинської, Славутської та Волочиської громад.

Додамо, що громади Хмельниччини чекають рішення обласної комісії ТЕБ і НС щодо запобігання поширенню вірусних інфекцій.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм