Міграційники Хмельниччини виявили чергових нелегалів з країн Азії

Суспільство

З метою виявлення іноземців та осіб без громадянства, які нелегально перебувають на території країни та притягнення їх до відповідальності згідно чинного законодавства, на території Хмельниччини тривають  профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант».

Так, учора, 22 вересня, працівники Хмельницького відділу УДМС виявили трьох порушників міграційного законодавства, які своєчасно не виїхали за межі країни та перейшли на нелегальне становище.

«Цими особами є громадяни Республіки Вірменія, Киргизької Республіки та Республіки Казахстан. Їх притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.203 КУпАП та накладено штрафів на загальну суму близько 7 тисяч гривень», – зазначили в УДМС області.

Крім цього, відносно громадян Вірменії та Казахстану міграційники ухвалили рішення про примусове їх повернення до країни походження у встановлений термін, а та відносно громадянина Киргизької Республіки – про примусове повернення його до країни походження із подальшою забороною в’їзду в Україну строком на 3 роки.

Нагадаємо, днями хмельницькі міграційники примусово видворили з України громадянина Непалу. 

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм