Міграційники Хмельниччини зобов’язали нелегала з РФ покинути Україну

Суспільство

Росіянина, який не виконав рішення про примусове повернення до країни походження, поміщено до Миколаївського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні, з подальшим його видворенням.

Як зазначили в управлінні Державної міграційної служби в Хмельницькій області, ще 1 лютого цього року щодо незаконного мігранта було прийнято рішення про його примусове повернення до країни походження.

Нагадаємо, тоді працівники управління ДМС спільно із правоохоронцями виявили  громадянина Російської Федерації, який перевищив термін перебування на території України та перейшов на нелегальне становище. За це його оштрафували на 1700 гривень і зобов’язали залишити українську територію.

Проте він ухилився від зобов’язань.

Тож 23 березня на правопорушника селадено протокол ч.2 ст. 263 КУпАП про адміністративне затримання та водночас подано позов до Хмельницького міськрайонного суду, який задоволено.

«Цього ж дня, з метою виконання рішення суду, працівниками УДМС Хмельниччини поміщено незаконного мігранта до Миколаївського ПТПІ, з подальшим видворенням його за межі держави», – йдеться в повідомленні ДМС.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм