На Хмельниччині в ДТП загинуло молоде подружжя, їх 2-річний син та пасажирка госпіталізовані

ДТП

Напередодні, 21 листопада, у аварії загинуло двоє людей, ще двоє – травмовані, серед них – немовля.

О 22:35 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що на трасі М-30 сполученням «Стрий — Кропивницький — Знам’янка» поблизу повороту до села Малашівці сталася дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися “KIA CEED” під керуванням 27-річного харків’янина та “Mercedes Benz SPRINTER”, за кермом якого перебував 40-річний житель міста Вінниця.

Подробиці повідомили в ГУ ДСНС в Хмельницькій області.

За викликом негайно прибули надзвичайники 1 Державної пожежно-рятувальної частини м. Хмельницький.

У результаті ДТП водій автомобіля «Кіа» та його 25-річна дружина від отриманих травм загинули на місці події. Їхній 2-річний син та 59-річна пасажирка мікроавтобуса отримали травми і були госпіталізовані до Хмельницької обласної лікарні. Небайдужі водії, які проїжджали повз, витягли немовля з понівеченої автівки та передали медикам «швидкої». Водій мікроавтобуса ушкоджень не зазнав, а пасажирку доправили до лікарні”, – повідомили деталі в обласній поліції.

Надзвичайники вжили заходів, аби запобігти загорянню транспортних засобів та деблокували тіла загиблих.

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ і наразі встановлюють усі обставини події.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм