Невдалий маневр: уночі в Хмельницькому вантажівка знесла електроопору

ДТП


Хмельничани, які зранку сьогодні, 29 липня, прямували вулицею Кам’янецька навпроти військового кладовища в обласному центрі, споглядали «лежачий» розтрощений бетонний стовп.

Як з’ясувалось, уночі на електроопору наїхав водій вантажівки, який, імовірно, мав намір розвернутися великогабаритним транспортним засобом посеред вулиці. 

Подію зафіксували очевидці:

Як повідомили ХМ-ІНСАЙД в Управлінні патрульної поліції у Хмельницькій області, на кермувальника вантажівки складено адмінматеріали.

«Близько 2:30, 21-річний водій, керуючи вантажним транспортним засобом «Рено» з напівпричепом, не врахував дорожньої обстановки, не дотримався безпечного бокового інтервалу та здійснив наїзд на електроопору. Унаслідок ДТП механічні пошкодження отримав напівпричеп та електроопора. На водія патрульні склали протокол за ст.124 КУпАП (Вчинення ДТП з матеріальними збитками)», – зазначила старша інспекторка пресслужби УПП Роксолана Вавренюк.

Зауважимо, санкція статті передбачає накладення на порушника 850 гривень штрафу або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм