Обшуки на ринку Хмельницького: вилучено контрафактний товар на 200 тис грн

Кримінал

Завдяки скоординованим прокуратурою заходам та належно спланованим слідчим (розшуковим) діям працівниками фіскальної служби області під час проведення обшуків у торгівельних закладах на території одного з ринків міста Хмельницького виявлено та вилучено контрафактний товар на суму понад 200 тисяч гривень.

Про це повідомили в пресслужбі Хмельницької обласної прокуратури.

«Вилучено понад 3 тисячі пачок сигарет різних найменувань без марок акцизного податку встановленого зразка та понад 300 літрів незаконно виготовлених алкогольних напоїв», – йдеться в повідомленні.

 

Обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Хмельницькій області за ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання з метою збуту та збут підакцизних товарів).

Встановлено, що суб’єкти господарювання, які займаються роздрібною торгівлею алкогольними та тютюновими виробами на території місцевого ринку, здійснювали продаж незаконно виготовленого алкоголю під виглядом горілки, розлитої у картонну тару типу «Bag-in-Box» та ПЕТ-пляшки різної ємності, а також реалізацію контрафактних цигарок.

Як повідомив начальник відділу обласної прокуратури Олег Львовський, вдалось попередити потрапляння неякісної продукції до споживачів. Загальна вартість вилученого майна становить понад 200 тисяч гривень.

Наразі проводиться комплекс слідчих (розшукових) дій з метою встановлення усіх осіб, причетних до вчинення злочину, та обставин кримінального правопорушення.

Дізнавайтеся новини першими на Телеграм